Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΑΖΕΙ... ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ Ο ΠΑΣΙΕΝΣΙΑ!


Ο Ιντέγε τις τελευταίες εβδομάδες είναι... «on fire» και ενώ υπάρχει και ο Καρντόσο, όμως από το χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα προέκυψε... η λύση του Γκονσάλο Πασιένσια.

Έτοιμος να αγωνιστεί ως βασικός δείχνει ο Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ στη νίκη (με σκορ 2-1) του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει... ανεβάσει στροφές στις τελευταίες προπονήσεις και απόδειξη της καλής του κατάστασης ήταν η χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα.

Με την επανέναρξη των υποχρεώσεων των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Ιντέγε πέτυχε τέσσερα γκολ σε τρία ματς και ο Πάουλο Μπέντο περιμένει τον Όσκαρ Καρντόσο να πάρει… μπρος.

Χθες όμως προέκυψε και η λύση του Πασιένσια για τον οποίο λένε τα καλύτερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και θεωρούν καλό ότι υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός στη γραμμή κρούσης, βάζοντας... δύσκολα στον Μπέντο όσον αφορά τις επιλογές του στην ενδεκάδα του Θρύλου.

Στο Λιμάνι αναφέρουν ότι ο νεαρός Πορτογάλος είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αφού βγαίνει έξω από την περιοχή να πάρει την μπάλα, είναι καλός χειριστής της και μπορεί να τελειώσει φάσεις και με τα δύο πόδια.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :