Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ Ο ΙΝΤΕΓΕ


Ο Ιντέγε Μπράουν είναι μέσα στους... εκλεκτούς της Εθνικής Νιγηρίας για τον προσεχή αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ με τη Ζάμπια.

Πρώτο ματς για τους Νιγηριανούς είναι με τη Ζάμπια (μέσα στον Οκτώβριο) και σήμερα ο Γκέρνοτ Ρορ έκανε γνωστά τα 23 ονόματα των παικτών που κάλεσε για το ματς αυτό. Μεταξύ αυτών και ο Ιντέγε, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να είναι σταθερά, το τελευταίο διάστημα, στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Την αποστολή της Νιγηρίας για το ματς αυτό αποτελούν οι: Ικέμε (Γουλβς), Ντάνιελ (Ενούγκου Ρέιντζερς), Εζενούα (Ιφεάνι Ούμπαχ), Μπαλογκούν (Μάιντς), Εκόνγκ (Χάουγκεσουντ), Ομερούο (Αλάνιασπορ), Αλίμι (Κάνο Πιλάρς), Σεχού (Ανόρθωση), Μουχάμεντ (Μπασάκσεχιρ), Εστιεγίλε (Σταντάρ Λιέγης), Μαντού (Βάρεγκεμ), Όμπι Μίκελ (Τσέλσι), Ονάζι (Τραμπζονσπόρ), Ν' Ντίνι (Γκενκ), Ιγκιεμπόρ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Εσίτι (Γάνδη), Μούσα (Λέστερ), Ιχεανάτσο (Μάντσεστερ Σίτι), Σιμόν (Γάνδη), Μόουσες (Τσέλσι), Σάξες (Γουότφορντ), Ιντέγιε (Ολυμπιακός) και Ιγιόμπι (Άρσεναλ).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :