Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΤΙ... ΝΑ'ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΛΑΜΙΝΙ!


Η βρετανική Τelegraph σε δημοσίευμά της με ημερομηνία 2/9 αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις τέσσερις ομάδες (Κρίσταλ Πάλας, Ρόμα και Μίλαν οι άλλες τρεις), οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ματιέ Φλαμινί, όπως σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έμεινε, ως γνωστόν, αυτό το καλοκαίρι ελεύθερος από την Άρσεναλ και η εφημερίδα υποστηρίζει μάλιστα ότι οι ερυθρόλευκοι έφεραν στην Αθήνα τον ατζέντη του παίκτη για να συζητήσουν. Από αυτό συνάγουν δε ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας ενδιαφέρεται περισσότερο από τις άλλες ομάδες για να τον αποκτήσει.

Το πιθανότερο πάντως είναι ότι το σενάριο αυτό είναι... παλιό και καθόλου επικαιροποιημένο, αφού ο Ολυμπιακός έχει ήδη ολοκληρώσει τις μεταγραφές του, έχει δηλώσει και τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα χρησιμοποιήσει στο Europa League στην UEFA, γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο λόγο να δώσει τόσα χρήματα για να πάρει έναν παίκτη που θα παίζει μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :