Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ... ΦΟΥΛΑΡΕΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!


Αμφίβολος για την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα στο Γιβραλτάρ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (06/09, 21:45) και θα διεξαχθεί στο Αλγκάρβε, είναι ο Βασίλης Τοροσίδης λόγω ενοχλήσεων που έχει στη μέση.

Ο 31χρονος μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση (επεισόδιο οξείας οσφυαλγίας) την Κυριακή, του έγινε ένεση και ακολούθησε ατομικό. Ο αρχηγός της γαλανόλευκης θα δοκιμάσει να προπονηθεί τη Δευτέρα και αν δεν τα καταφέρει τότε δεν θα αγωνιστεί στο ξεκίνημα της προσπάθειας της ομάδας του Μίχαλ Σκίμπε για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Αντιθέτως, προπονήθηκε σε εντατικούς ρυθμούς ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ματς με τους «οράνιε», καθώς γύρισε τον αστράγαλό του, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Κανονικά, γυμνάστηκαν κι οι υπόλοιποι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο 51χρονος τεχνικός κράτησε κλειστά χαρτιά στην προπόνηση της Κυριακής και δεν έκανε κάποια δοκιμή εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης.

Το πρωί οι διεθνείς έκαναν πρόγραμμα διάρκειας 40 λεπτών στο γυμναστήριο και συγκεκριμένα αποφόρτιση πρόληψης με ασκήσεις κινητικότητας, ισορροπίας και διατάσεις.

Ο Γερμανός τεχνικός παρέθεσε δείπνο στους παίκτες σε εστιατόριο της περιοχής.

Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 8 μμ και θα διεξαχθεί στο Αλγκάρβε, όπου θα γίνει ο αγώνας και ενώ αυτή της Κυριακής πραγματοποιήθηκε σε αθλητικό κέντρο της περιοχής.

Η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για τις 7 μμ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :