Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ!


Μετά τα γυρίσματα για την Ευρωλίγκα που έγιναν στη Βαρκελώνη, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης... αναχώρησαν για την Ελλάδα και στη συνέχεια κατέφτασαν το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο.

Να θυμίσουμε ότι ο πρωταθλητής μετέχει σε τουρνουά που θα γίνει στην Κρήτη και έτσι οι δύο αρχηγοί του κατέφτασαν στο νησί.

Αμφότεροι δεν μπόρεσαν να προπονηθούν, όπως ήταν φυσικό, καθώς η ώρα ήταν περασμένη. Πάντως, την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση για τους ερυθρόλευκους και οι δύο παίκτες θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Όσον αφορά στον Βαγγέλη Μάντζαρη, αξίζει να τονιστεί πως ο διεθνής παίκτης των ερυθρόλευκων δεν είναι στην Κρήτη και αυτό γιατί είναι άρρωστος και θα ταξιδέψει για την Κρήτη το πρωί της Τετάρτης.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :