Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΥΛΙΔΟ : ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ...


Έτοιμος για τη... νέα του περιπέτεια αλλά με το βλέμμα στραμμένο πάντα στην Ευρώπη είναι ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Τσίβας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Νομίζω ότι είναι μια ομάδα που θα με βοηθήσει να πολλές συμμετοχές, αυτό που ψάχνω για να επανέλθω στο επίπεδο μου που με έφερε στην εθνική και ξέρω ότι αν κάνω τα πράγματα σωστά στην Τσίβας θα λάβω μια κλήση και προφανώς για μένα αυτός είναι ένας στόχος.

Για μένα δεν είναι πισωγύρισμα η επιστροφή μου, αλλά ερχόμενος στην Τσίβας θα προσπαθήσω να είμαι στην καλύτερη κατάσταση και να γυρίσω στην εθνική ακόμη και στην Ευρώπη πάλι κάποια στιγμή»

Πιστεύω πως αν κάνω σωστά πράγματα και συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο μπορώ να επιστρέψω.

Πάντα προσπαθείς να παλεύεις για τα όνειρά σου, θεωρώ τον εαυτό μου ένα άτομο που πάντα παλεύει και προσπαθεί να πετύχει όσα σχεδιάζει. Εκείνη την εποχή, ήμουν αποφασισμένος να εκπληρώσω ένα συγκεκριμένο όνειρο, να αγωνιστώ στην Ευρώπη, να δοκιμαστώ στο Champions και στο Europa League. Ίσως δεν περίμενα ή σχεδίαζα να επιστρέψω τόσο σύντομα στο Μεξικό, αλλά το ποδόσφαιρο έχει τόσα απρόοπτα και οι καταστάσεις μεταβάλλονται. Νομίζω πάντως ότι έμαθα αρκετά πράγματα που θα με κάνουν κάνει καλύτερο να συνεχίσω ό,τι κι αν έρθει.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :