Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ : ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ


Απόλυτα ικανοποιημένη από τη βελτίωση που έδειξε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στην άνετη νίκη με 80-60 κόντρα στην Τουρκική Χατάι εμφανίστηκε σε δηλώσεις της η προπονήτρια των ερυθρόλευκων, Ελένη Καπογιάννη.

Η τεχνικός του Θρύλου, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση συνοχή και διάθεση, κάτι που επίσης την ευχαρίστησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της προπονήτριας της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Θρύλου:

«Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε καλύτερος από ότι στα δυο προηγούμενα φιλικά. Νομίζω ότι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα. Σίγουρα έχουμε κενά διαστήματα και αδυναμίες πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε. Αυτό που μου άρεσε από τον Ολυμπιακό σήμερα ήταν η συνοχή που παρουσιάσαμε σαν ομάδα παρότι αλλάζαμε σχήματα, καθώς επίσης και η διάθεση που έδειξαν οι παίκτριές μου για να κερδίσουν το παιχνίδι. Για το στάδιο της προετοιμασίας στο οποίο βρισκόμαστε, σαφώς είμαι ικανοποιημένη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :