Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΣΑΟΥΙ ΓΙΑ... ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ!


Ο Φαουάζ Ελ Χασαουί, όχι μόνο δεν επιβεβαιώνει τις φήμες περί... εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη στα κοινά της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά σημειώνει πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τον αγγλικό σύλλογο!

Ο Κουβεϊτιανός ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ παραχώρησε συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την συνεργασία του με τον Βαγγέλλη Μαρινάκη στην ομάδα της Αγγλίας, αλλά και τις φήμες περί αρνητικών εξελίξεων στο deal μεταξύ των δύο πλευρών.

«Δεν έχουμε κάποια πληροφορία από την ομοσπονδία, αν ο κόσμος στην Ελλάδα λέει πως το deal δεν θα προχωρήσει τότε εμείς θα συνεχίσουμε», ήταν το σχόλιο του Ελ Χασαουί προσθέτοντας:

«Δεν θα αφήσω την ομάδα. Δεν υπάρχουν άλλοι να ενδιαφέρονται αυτή τη στιγμή, όμως αν στο μέλλον μου δώσουν το κατάλληλο ποσό θα δούμε. Δεν θέλω όμως να πουλήσω τον σύλλογο σε κανέναν, παρά μόνο στον κατάλληλο άνθρωπο. Θέλω να ξέρω τι θα κάνουν για την ομάδα».

Ο «ισχυρός άνδρας» της Νότιγχαμ αναφέρθηκε και στις αγωνιστικές φιλοδοξίες της Φόρεστ.

«Πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι αυτή τη χρονιά. Είμαι αισιόδοξος. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Οι πιο πολλές ομάδες της Championship είναι ισοδύναμες. Δεν νομίζω πως υπάρχει μεγάλη διαφορά. Όλοι μπορούν να τα καταφέρουν. Καταλαβαίνω πως κάποιοι σύλλογοι επένδυσαν πολλά λεφτά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πετύχουν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS