Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΥΛΙΔΗΣ : ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ


Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά φέτος και γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2016-2017.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης πριν την έναρξη της προπόνησης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ξεκινάμε τη χρονιά έχοντας τους ίδιους στόχους. Την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού και του πρωταθλήματος. Περιμένω να παίξουμε καλύτερα από πέρσι αφού θα είναι σαφώς καλύτερες οι προπονήσεις γιατί δεν θα έχουμε τις διακοπές της προηγούμενης σεζόν. Η ομάδα θα είναι ποιοτικότερη αυτή τη χρονιά. Είναι βασικό ότι οι μικρές τελείωσαν το σχολείο και θα μπορούν να κάνουν πρωί βράδυ προπόνηση, οπότε θα είμαστε περισσότερο χρόνο όλοι μαζί και αυτό θα ωφελήσει όλη την ομάδα».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS