Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ... ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»


Οι αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος και Ολυμπιακός - Βέροια θα πραγματοποιηθούν κανονικά, παρόλο που οι Ηπειρώτες και η ομάδα της Ημαθίας δεν έλαβαν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ.

Την Πέμπτη (8/9) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και η Βέροια δεν έλαβαν πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Super League. Από τη μια η ομάδα της Ηπείρου για το θέμα του γηπέδου της, των Ζωσιμάδων, και από την άλλη αυτή της Ημαθίας για το πρόβλημα στη μεταβίβαση μετοχών από τον Θόδωρο Καρυπίδη στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Πάντως αμφότερες οι ομάδες θα τα δώσουν τα παιχνίδια τους για την 3η αγωνιστική της Super League. Και ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί κανονικά την Κυριακή (11/9, 18.15) τον Ατρόμητο και ο Ολυμπιακός την ίδια μέρα στο Καραϊσκάκη τη Βέροια (20.30).

Η ΕΕΑ απέστειλε έγγραφο στη διοργανώτρια αρχή και την ενημέρωσε ότι το θέμα με τις κάμερες των Ζωσιμάδων έχει λυθεί, ενώ αναφορικά με το ζήτημα της μακεδονικής ΠΑΕ, δεν υπάρχει καμία απόφαση στα χέρια της Λίγκας, παρά μόνο το δελτίο Τύπου της ΕΕΑ και μόνο με αυτό η διοργανώτρια δεν μπορεί να αναβάλλει αγώνα ούτε να καλέσει σε απολογία.

Θα πρέπει η ΕΠΟ να λάβει το πόρισμα από την Επιτροπή και στη συνέχεια η ομοσπονδία να στείλει την υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή της Super League.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :