Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ... ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΝΙΛΜΑΡ!


Παρόλο που θεωρούνταν... κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, ο Νιλμάρ τώρα τα... γυρίζει και υποστηρίζει πως οι προτάσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα δεν... κάλυπταν τις φιλοδοξίες του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έφτασε κοντά στους ερυθρόλευκους, αλλά το deal δεν έγινε ποτέ καθώς, ως γνωστόν, δεν μπόρεσε να τα βρει για τα δεδουλευμένα του με την Αλ Νασρ. Αυτό τουλάχιστον ανέφεραν τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, κάνοντας λόγο για πλήρη συμφωνία μεταξύ του Νιλμάρ και του Ολυμπιακού.

Ο 32χρονος φορ ωστόσο έχοντας βγάλει πλέον το... "διαζύγιο" με τους Άραβες επισημαίνει σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «albayan.ae» ότι οι προτάσεις που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα δεν... κάλυπταν τις φιλοδοξίες του!

«Ήλπιζα πως θα αγωνίζομαι στην Αλ Νασρ μέχρι να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα όλα έχουν τελειώσει και βρίσκομαι σε διαδικασία ανεύρεσης μια νέας εμπειρίας.

Πρόσφατα, είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν ήταν στο επίπεδο των φιλοδοξιών μου και έτσι τις απέρριψα. Ελπίζω να βρω καλύτερες προτάσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να μη χρειαστεί να μείνω εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν», ήταν τα λόγια του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :