Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Το αναπτυξιακό τουρνουά «Αντωνία Σπανού 2016» επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο Ρέντη.

Όλα έτοιμα είναι για την διεξαγωγή του καθιερωμένου τουρνουά του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Φοίνικα Αγίας Σοφίας με το οποίο συνεχίζονται τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Το αναπτυξιακό τουρνουά «Αντωνία Σπανού 2016» θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της παλιάς αθλήτριας επιτραπέζιας αντισφαίρισης Αντωνίας Σπανού. Η ανταπόκριση είναι τεράστια αφού οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 191 και προέρχονται από 10 πόλεις της χώρας. Θα πραγματοποιηθούν οι ηλικιακές κατηγορίες των νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων.

Οι 191 συμμετοχές χωρίζονται σε 39 νέους, 22 νεάνιδες, 51 παίδες, 35 κορασίδες, 22 παμπαίδες και 22 παγκορασίδες. Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο στις 09:00 με τα γκρουπ των εφήβων και των παίδων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί το τελευταίο ωράριο της ημέρας υπολογίζεται να είναι στις 18:40. Την Κυριακή η ώρα έναρξης των αγώνων έχει οριστεί για τις 09:00 με διαβάθμιση σε εφήβους, παίδες και κορασίδες, ενώ οι τελικοί αναμένεται να διεξαχθούν γύρω στις 16:20. Θ’ ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων. Το τουρνουά εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, το γνωστό πρόγραμμα με την προτροπή «Be Active», που ακολουθεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :