Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΠΕΝΤΟ : ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!


Ικανοποιημένος από την αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού δήλωσε ο προπονητής του, ξεκαθαρίζοντας ότι κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις στόχος είναι η νίκη.

Ανεβαίνει αγωνιστικά ο Ολυμπιακός, όπως ανέφερε ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις εκφράζοντας την ικανοποίησή του για αυτό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε ότι –αν και δεν είναι η ομάδα του στο επίπεδο που θέλει ο ίδιος- μπορεί να πάρει τη νίκη αύριο αποδεικνύοντας και μέσα στο γήπεδο τη βελτίωση αυτή.

Ο Μπέντο απέφυγε να απαντήσει το δίλημμα που έχει σχετικά με το ποιος εκ των Καπίνο ή Λεάλι θα ξεκινήσει βασικός αύριο κάτω από την εστία του Θρύλου και σχετικά με τον στόχο των ερυθρόλευκων στη διοργάνωση ανέφερε:

«Δεν γνωρίζω αν όλοι μας θεωρούν το φαβορί (για την πρόκριση στην επόμενη φάση), σίγουρα εμείς όπως έχουμε την δυνατότητα και το επίπεδο και την φιλοδοξία να περάσουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο:

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού:

«Βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, ενώ και με την Αρούκα στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο. Η ομάδα είναι βελτιωμένη και είμαστε έτοιμοι για αυτό το νέο στάδιο της σεζόν. Έχουμε δουλειά μπροστά μας για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε, αφού είναι ακόμη αρχή της περιόδου».

Για το αυριανό παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις:

«Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο. Η στρατηγική μας όμως θα είναι ίδια, θα προσπαθήσουμε να είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με ποιότητα που βάζει δυσκολίες στον αντίπαλο. Έχουμε όμως τη δυνατότητα να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και να πάρουμε τη νίκη που είναι ο στόχος μας».

Για το δίλημμα Λεάλι – Καπίνο για τη θέση του τερματοφύλακα:

«Έχουμε χρόνο ακόμη για να πάρουμε την απόφαση. Έχουμε κάνει κάποιες σκέψεις όμως δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει αύριο. Σίγουρα οι παίκτες θα είναι οι παίκτες που θα το μάθουν πρώτοι, δεν θα το ανακοινώσουμε στη συνέντευξη Τύπου».

-Για το αν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί που αποδίδουν στον Ολυμπιακό οι αντίπαλοι και το αν είναι καλό για την ομάδα:

«Δεν γνωρίζω αν όλοι μας θεωρούν το φαβορί, σίγουρα εμείς όπως έχουμε την δυνατότητα και το επίπεδο και την φιλοδοξία να περάσουμε. Μπορούμε να το πετύχουμε για να γίνει όμως πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο και συγκέντρωση. Δεν μας επηρεάζει το αν μας θεωρούν φαβορί ή όχι. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε να μελετάμε τους αντιπάλους μας γιατί όλοι αξίζουν το σεβασμό. Δεν θέλουμε να μας εκπλήξει κάποιος αντίπαλος, εμείς αντίθετα θέλουμε να το κάνουμε αυτό».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :