Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

«ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ...»


Ο βοηθός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Κώστας Τσάνας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τις εμφανίσεις των ελληνικών ομάδων στο Europa League τονίζοντας τον... προβληματισμό για την απουσία Ελλήνων παικτών.

Για τις εμφανίσεις των ελληνικών ομάδων στο Europa League μίλησε ο βοηθός προπονητής της εθνικής ομάδας, ο οποίος αναφέρθηκε στα πολλά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άγιαξ και τον προβληματισμό που πρέπει να εστιαστεί στο από που προέρχονται, ώστε να μπορέσει να πάει καλύτερα στη συνέχεια του ομίλου.

Από την άλλη αναφέρθηκε στη φυσιολογική δυσκολία που είχε ο Ολυμπιακός στο να παίξει σε συνθετικό χλοοτάπητα, και την ταχύτητα με την οποία προσαρμόστηκε.

Ακόμα αναφέρθηκε στον έντονο προβληματισμό που υπάρχει για τη συμμετοχή μόλις πέντε παικτών Ελλήνων παικτών στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων μας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Τσάνας στην εκπομπή "Τα εξηγώ ωραία" :

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την ήττα από τον Άγιαξ:

«Δεν μπορείς να πεις ότι υπήρχε έλλειψη δυνάμεων μετά από 25 λεπτά παιχνιδιού. Σίγουρα η επιθετική άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός δεν είναι κάτι που μπορεί μια ομάδα να το κάνει για μεγάλη χρονική διάρκεια. Ο προπονητής επέλεξε και ήθελε η ομάδα του να πιέσει ψηλά αλλά αυτό έχει κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα. Ξεκίνησε καλά προηγήθηκε αλλά όσο περνούσε η ώρα ο Άγιαξ παρέμεινε συγκεντρωμένος στο πλάνο του και ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Δεν άλλαξαν κάτι στο παιχνίδι τους και είδαμε ότι δεν τους επηρέασε το γκολ που δέχτηκαν. Αυτό ήταν κάτι που το παρατηρήσαμε και στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα ο Άγιαξ χθες είχεκαι κάποιες προσθήκες οι οποίοι προσαρμόστηκαν στο παιχνίδι της ομάδας. Είχαν τους παίκτες στις κατάλληλες θέσεις για να βοηθήσουν την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι».

Για τα λάθη στα οποία υπέπεσε ο Παναθηναϊκός:

«Υπάρχουν τα δύο ειδών λάθη, τα αβίαστα λάθη και αυτά που γίνονται υπό πίεση. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ψάξει και να δει αν τα λάθη του προήλθαν από την πίεση του αντιπάλου ή αν ήταν κάτι άλλο. Το ποδόσφαιρο βασίζεται στα λάθη που κάνουν οι ομάδες και στόχος είναι να τα περιορίζεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Το γεγονός ότι δέχτηκε δύο κόκκινες κάρτες είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει την ομάδα. Το καλό είναι ότι ήταν ένα παιχνίδι ομίλου και όχι νοκ άουτ έτσι έχουν την ευκαιρία να αντιστρέψουν την κατάσταση. Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να δει στα άλλα παιχνίδια να ελαχιστοποιήσει τα λάθη του».

Για τον Ολυμπιακό:

«Ξεκίνησε πολύ γρήγορα κάνοντας μια ευκαιρία και πιστέψτε με είναι δύσκολο σε ένα τέτοιο γήπεδο να μπεις καλά. Δεν υπάρχουν τέτοια γήπεδα στην Ελλάδα και οι συνθήκες είναι τέτοιες που μπορεί να ξεγελαστεί ακόμα και η γηπεδούχος ομάδα. Είδαμε στα πρώτα λεπτά αρκετούς παίκτες να γλιστράνε χωρίς λόγο. Ο Ολυμπιακός προσαρμόστηκε σιγά- σιγά και όσο περνούσε η ώρα γινόταν καλύτερος. Η Γιούνγκ Μπόις δεν πίεσε πάρα πολύ και έτσι είχαν τη δυνατότητα οι παίκτες του Ολυμπιακού να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο καλύτερα, σε συνδιασμό με την καλή βραδιά στην οποία βρέθηκαν κάποιοι από αυτούς όλα πήγαν καλά. Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή είναι να βρει το δρόμο του μετά το κακό ξεκίνημα που έκανε και τις αλλαγές προπονητών. Θέλει χρόνο και αυτές οι νίκες του δίνουν αυτό που θέλει. Οι νίκες σου δίνουν αυτοπεποίθηση και ειδικά όταν έχεις νέους παίκτες σου δίνουν εμπιστοσύνη και υπομονή».

Για το γεγονός ότι σε τρία παιχνίδια είχαμε μόνο πέντε συμμετοχές Ελλήνων παικτών:

«Δυστυχώς είναι κάτι που μας προβληματίζει πάρα πολύ. Όχι άμεσα αλλά πρέπει να δούμε τι γίνεται. Δεν είναι ωραίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να βλέπουμε τέτοια κατάσταση. Δεν θα πούμε εμείς στις ομάδες με ποιους παίκτες θα αγωνιστούν αλλά πρέπει να δούμε τι γίνεται. Είναι και το γεγονός ότι θέλουμε να πάρουν ρυθμό οι Έλληνες παίκτες και για την Εθνική ομάδα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :