Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ : ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...


Το πρωί της Πέμπτης διεξήχθη μία διεθνή φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Κ17 του Ολυμπιακού και την Κ16 του ΑΠΟΕΛ, λίγο πριν το βραδινό ματς των ανδρικών τμημάτων των δύο ομάδων για το Europa League.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησαν με 8-0 αλλά αυτό μικρή σημασία έχει, μπροστά στην εμπειρία που αποκόμισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όπως τόνισε και ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστηθήκαμε με την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στο Ρέντη. Το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά. Είδαμε ένα παιχνίδι όχι τόσο ανταγωνιστικό γιατί εμείς ήμασταν πιο μεγάλοι αλλά και αυτό είναι εμπειρία και είναι μία καλή προπόνηση για τα παιδιά των δύο ομάδων.

Μεταξύ μίας ομάδας από την Ελλάδα και μίας από την Κύπρο, να τονίσουμε τις σχέσεις μας και ο Ολυμπιακός είναι μπροστάρης και έχει πάντα συμμετοχή σε ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα».

Σε ερώτηση που του έγινε για το πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά ότι το φιλικό ήταν Διεθνές και παίζουν με ομάδες από άλλες χώρες, τόνισε: «Εμείς θέλουμε πολύ τα παιδιά μας να έχουν τέτοιες παραστάσεις. Είναι πάρα πολύ καλό και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά. Θέλουμε τέτοιους αγώνες σαν Ολυμπιακός και ειδικά στην K20 θα λείπει φέτος το Youth League, όμως θα βρούμε τον τρόπο και μέσα από διάφορα τουρνουά για να έχουν τα παιδιά αυτές τις εμπειρίες που νομίζω τις έχουν μεγάλη ανάγκη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :