Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ... ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 στη Λάρισα για την 5η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά το olympiacos.org αναφέρει : 

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 στη Λάρισα από την ομώνυμη τοπική ομάδα για την 5η αγωνιστική της Super League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Γκόλια.

Η πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων δυσκόλεψε την επιθετική δημιουργία της ομάδας μας που παρατάχθηκε με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Τσιμίκα, Ντα Κόστα, Βιάνα και Φιγκέιρας. Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς ήταν οι δύο κεντρικοί χαφ και στα άκρα βρέθηκαν οι Σεμπά και Ελιουνούσι. Στην επίθεση ο προπονητής μας, Πάουλο Μπέντο, επέλεξε δίδυμο τους Ιντέγε και Καρντόσο.

Στην πορεία της αναμέτρησης, κι αφού το πολυπόθητο γκολ δεν έρχονταν, ο Πασιένσια έκανε το ντεμπούτο του παίρνοντας τη θέση του Καρντόσο για ν’ ακολουθήσουν άλλες δύο αλλαγές για την ομάδα μας.

Ο Φορτούνης πήρε τη θέση του Τσιμίκα με συνέπεια ν’ αγωνιστεί ως αριστερός μπακ ο Σεμπά και ο Μάρτινς του Καμπιάσο. Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε για τον Θρύλο αλλά λίγο πριν από το φινάλε για τη Λάρισα.

Το «φιλμ» του αγώνα:
8’ Μακρινό φαλτσαριστό σουτ του Ρέντζα, ο Καπίνο είναι σε ετοιμότητα και αφού πετάγεται στη δεξιά γωνιά του απομακρύνει.
19’ Σπουδαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Καμπιάσο να βγάζει έξοχη ψηλοκρεμαστή πάσα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ όπου ο Ιντέγε κάνει το κοντρόλ κι επιχειρεί να πλασάρει αλλά είναι αρκετά πλάγια και ο Ξενοδόχοβ βγαίνει με το σώμα και αποκρούει σε κόρνερ.
20’ Σουτ του Αναστασόπουλου, ο Καμπιάσο απομακρύνει προ του Καπίνο που είχε αρχίσει να πέφτει στη γωνιά του.
28’ Σέντρα του Τσιμίκα προς τον Ελιουνούσι που κινείται σε θέση φορ και κάνει το δεξί πλασέ με τη μία αλλά μπλοκάρει ο Ξενοδόχοβ.
37’ Έξοχη εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγεβιτς (από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής), αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ στην αριστερή συμβολή των δοκαριών του ο Ξενοδόχοβ.
51’ Κόρνερ του Ελιουνούσι από δεξιά, ο Ιντέγε παίρνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
83’ Ο Φορτούνης εκτελεί απευθείας φάουλ λίγο έξω από τη δεξιά γωνιά της μεγάλης περιοχής, ο Ξενοδόχοβ δεν αιφνιδιάζεται και μπλοκάρει.
90+2’ Γκολ. Το 1-0 για την γηπεδούχο ΑΕΛ με διαγώνιο σουτ του Γκόλια που καταλήγει στα δίχτυα με αρκετή δόση τύχης αφού κοντράρει στα πόδια του Μιλιβόγεβιτς με συνέπεια ν’ αλλάξει πορεία η μπάλα και να αιφνιδιάσει τον Καπίνο.

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος (74’ Λαμπρόπουλος), Αντόνι, Γκόλιας, Ναζλίδης, Ντόντο (81’ Βαρέλα), Αβραάμ (88’ Ντέλετιτς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Ντα Κόστα, Βιάνα, Τσιμίκας (63’ Φορτούνης), Φιγκέιρας, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (76’ Μάρτινς), Ελιουνούσι, Σεμπά, Ιντέγε, Καρντόσο (62’ Πασιένσια).

SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2016/17 - 5η αγωνιστική
ΑΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 - 0 * 25/9/2016 * 20.30
ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA»
ΣΚΟΡΕΡ: 90+2’ Γκόλιας / -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κυρ. Μερκενίδης (Μακεδονίας), Κ. Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34’ Γιοβάνοβιτς, 77’ Αβραάμ, 82’ Φάρκας / 45+1’ Σεμπά, 48’ Φιγκέιρας, 86’ Μιλιβόγεβιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :