Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ...


Για τους στόχους της ομάδας στο τουρνουά που θα μετάσχει ο Ολυμπιακός στην Κρήτη, μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον σχεδιασμό που έχει να γίνει, αλλά και το τι θα ακολουθήσει.

«Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε και πάλι στο Ηράκλειο, σε μια φιλόξενη πόλη που έχει αγκαλιάσει όλο το μπάσκετ και ειδικότερα τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές, τον Δήμο Ηρακλείου, την εταιρεία ALPHA PLUS, όπως επίσης και την τοπική ένωση και τον πρόεδρό της τον κ. Μαρκάκη για τη στήριξή τους, ώστε να διεξαχθεί ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, όπως είναι αυτό που γίνεται στο κλειστό στα "Δύο Αοράκια" Παρασκευή και Κυριακή με τρεις ομάδες από την Ευρωλίγκα», ανέφερε ο προπονητής των ερυθρόλευκων και συνέχισε.

«Εμείς προχωράμε τον σχεδιασμό μας και έτσι όπως έχουμε προγραμματίσει την προετοιμασία μας μπαίνουμε σε μια φάση πιο δύσκολη, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες της Ευρωλίγκας. Μέχρι τώρα έχουμε παίξει με ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και του Eurocup και τώρα θα παίξουμε με ομάδες της Ευρωλίγκας για να δούμε και που βρισκόμαστε, να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα φιλικά αυτά, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :