Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΕΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Σ' αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη στο Αλκαζάρ της Λάρισας ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-2 της ΑΕΛ και έφτασε τις 3 νίκες στη διοργάνωση.

Όπως αναφέρει το olympiacos.org, o Ολυμπιακός υπερείχε σ' όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασε άνετα στην 3η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είχε μια καλή ευκαιρία για γκολ στο 8' με τον Μάριο Βρουσάι και στο 15' έφτασε στο 0-1 με τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Ο Θανάσης Ανδρούστος βγάζει ωραία πάσα στον Βρουσάι και εκείνος στέλνει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Στο 27' ο Κώστας Κηπουρός πιάνει κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 32' ο Γιώργος Μανθάτης χάνει νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει για να πετύχει και άλλα γκολ και το καταφέρνει στο φινάλε. Στο 85' ο Θανάσης Ανδρούτσος στέλνει την μπάλα στον Βασίλη Αντωνόπουλο ο οποίος με σουτ "γράφει" το 0-2. Στο 91' ο Βάρκας είχε μεγάλη ευκαιρία για γκολ!

Στο Αλκαζάρ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Νέων βρέθηκαν και οι κ.κ Καρεμπέ, Μοντεστό.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από το ματς τόνισε: "Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια τους και τη νίκη. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία αλλά έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι μόνο με δουλειά θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα αλλά φύγαμε νικητές. Συνεχίζουμε να βλέπουμε κάθε αγώνα σαν να είναι τελικός".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ (Σάκης Αναστασιάδης): Κουτογλίδης, Ναλμπάντης, Καλούσης, Μασούρας (85′ Χατζής), Χοτζάλι, Παπαδόπουλος (85′ Αναγνώστης), Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Θ., Γεωργακόπουλος (74′ Τζέκας), Κουσιάς, Μακρής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Γαβαλάς, Πανάγου, Φουάσης, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μανθάτης, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος (89′ Βάρκας), Κηπουρός (58′ Αντωνόπουλος), Βρουσάι (88′ Κιρτζιαλίδης).
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :