Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

«ΜΠΕΝΤΟ, ΠΙΕΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ»


Ξέρουν τον ΑΠΟΕΛ όσο λίγοι και τον σκανάρουν για το Gazzetta.gr. Οι Mαντούκα και Παναγιώτου χτυπούν... καμπανάκια στον Μπέντο και τον συμβουλεύουν να πιέσει για να πάρει αποτέλεσμα.

Αναλυτικά...

Χειροκροτήθηκε όσο λίγοι, αποθεώθηκε, έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Ο Γκουστάβο Μαντούκα κέρδισε πολλά με τους «Κυανοκίτρινους», και τους ξέρει όσο λίγοι. Τους τελευταίους επτά μήνες αρχίζει από τα χαμηλά, τον Οθέλο, νέος προπονητής με πολλές φιλοδοξίες και όνειρο να βρεθεί ξανά στο ΓΣΠ, αλλά στον πάγκο της ομάδας που αγάπησε.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός μιλά και αναλύει τον σημερινό αντίπαλο του Ολυμπιακού. «Φαβορί ο Ολυμπιακός, το ξεκαθαρίζω, αλλά το βράδυ θα είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο γι αυτόν... Αν δεν πιάσει υψηλά στάνταρ, δεν εκμεταλλευθεί την έδρα του, ο ΑΠΟΕΛ θα φύγει με αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαία η πορεία των τελευταίων ετών. Έχει αποκτήσει πλέον ευρωπαϊκό dna, αν και φέτος ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του. Με νέο τεχνικό δεν έχει μπορέσει να ξεδιπλώσει αυτά που μπορεί να κάνει» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαντούκα.

Τι είναι αυτό που πρέπει να φοβίσει τον Πάολο Μπέντο; «Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ομάδα που διακρίνεται για κάτι. Ο ΑΠΟΕΛ έχει διακριθεί επειδή είναι ΟΜΑΔΑ. Σοβαρή, πειθαρχημένη, και ο κάθε παίκτης ξέρει καλά τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο. Πλέον, είναι σύλλογος που θα έρθει σε μια τόσο δύσκολη έδρα για να πάρει αποτέλεσμα. Ξέρει να χτυπά στην κόντρα πολύ καλά κι αυτό πρέπει να το έχει μελετήσει αρκετά ο Μπέντο. Το κέντρο της με τον Μοράις και τον Βινίσιους είναι το όπλο της, κι από κει και πέρα άκρα της με τους Γιαννιώτα, Εφραίμ. Αλλωστε, ο πρώτος θέλει να κάνει κι ένα πολύ μεγάλο ματς».

Οσο για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για τη δεύτερη του νίκη, ο Μαντούκα με... πόνο καρδιάς πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευθεί την έδρα του. Πίεση με το καλημέρα και φυσικά να κερδίσει τη μάχη του κέντρου. Αν του βάλει δύσκολα από την αρχή θα έχει το πάνω χέρι. Εξάλλου, δεν είναι ομάδα που έχει βρει ακόμα τα πατήματά της, αν και σε αυτό... μοιάζει με τον Ολυμπιακό. Είναι το ντέρμπι του ομίλου και πιστεύω πως θα πάνε χέρι χέρι στην επόμενη φάση, αλλά ευχή μου είναι να είναι ο ΑΠΟΕΛ πρώτος και ο Ολυμπιακός δεύτερος.

Παναγιώτου: «Ο ΑΠΟΕΛ θα χτυπήσει στην κόντρα»!

Ο τεχνικός του Ερμή, Νίκο Παναγιώτου, ξέρει καλά τον ΑΠΟΕΛ, τον έχει μελετήσει, τον έχει σκανάρει και μιλά για τρωτά σημεία, ενώ δεν ξεχνά να χτυπήσει και... καμπανάκια για τον Πάολο Μπέντο. «Είναι μία ομάδα που δηλώνει παρών είτε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είτε στο Γιουρόπα. Κάθε χρόνο υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ της αλλά κρατάει τον βασικό κορμό της.

Μία ομάδα που το μεγάλο ατού της είναι σίγουρα η μεσαία γραμμή. Δεσπόζει η παρουσία του Μοράις και του Βινίσιους στο οργανωτικό και το ανασταλτικό κομμάτι και επίσης η δύναμη του ΑΠΟΕΛ είναι τα δύο winger, ο Γιαννιώτας και ο Εφραίμ. Αυτοί είναι δύο παίκτες κάνουν την μεγάλη διαφορά στο επιθετικό κομμάτι.

Έχει δείξει κάποιες αδυναμίες ο ΑΠΟΕΛ μέχρι τώρα. Ειδικά σε ματς Ευρώπης υπήρχε ακόμα και παιχνίδι που πάθαινε ένα ολικό μπλακ άουτ. Είχε κενά διαστήματα στην απόδοσή του.

Πράγμα το οποίο σε τέτοιους αγώνες το πληρώνεις. Το πλήρωσε για παράδειγμα με την Κοπεγχάγη».

Επιπλέον μίλησε και για το κέντρο της άμυνας των Κυπρίων λέγοντας ότι «πιστεύω πως άλλη αδυναμία από πλευράς ΑΠΟΕΛ είναι στα δύο στόπερ που δεν έχει καταλήξει ακόμα σε ποιους θα βασίζεται ο προπονητής».

Προφανώς ο ΑΠΟΕΛ θα επιλέξει άλλη τακτική και τρόπο που θα παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό συγκριτικά με τα ματς στην Κύπρο: «Στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ είναι το μεγάλο φαβορί όπως και να παίζει. Θεωρώ πως θα κινηθεί διαφορετικά με Ολυμπιακό. Θα πάει στο παιχνίδι της αντεπίθεσης. Θα βασιστεί στην αστάθεια ο Ολυμπιακός με τις πολλές προσθαφαιρέσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα. Θα πάει γενικά στην κόντρα.

Θέλει να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και την όποια περιρρέουσα ατμόσφαιρα μετά το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ. Περιμένω να χτυπήσει στην κόντρα με βασικά του... όπλα τους Πιέρο, Εφραίμ και Γιαννιώτα».

Όσο για τις εκτιμήσεις του για τον αγώνα και το πως θα πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός υπογράμμισε: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί και λόγω έδρας και λόγω ονόματος από την Ευρώπη αλλά και λόγω ποιότητας. Νομίζω όμως ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει ότι δεν είναι ομάδα που... δικαιούσαι να την υποτιμήσεις. Το έχει αποδείξει και με βάση την ιστορία της στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσπαθήσει να κρατήσει τον ρυθμό σε υψηλά επίπεδα και να έχει κατοχή μπάλας. Ακόμα δεν είναι έτοιμος στο 100% ο Ολυμπιακός και έχει σκαμπανεβάσματα, διότι όπως ανέφερα πριν είχε πολλές αλλαγές παικτών. Εκεί θα προσπαθήσει να χτυπήσει ο ΑΠΟΕΛ.

Ευχή μου να γίνει ένας ωραίος και ανοιχτός αγώνας. Να το ευχαριστηθούν οι φίλοι των δύο ομάδων. Πρόκειται για πρωταθλήτριες ομάδες και μεγάλες ομάδες. Από εκεί και πέρα ο καλύτερος να κερδίσει».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :