Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΛΑΧΟΣ : ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!


Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών, όπως σας ενημερώσαμε.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, βραβεύτηκε ως καλύτερος προπονητής της περασμένης σεζόν.

Ο ερυθρόλευκος τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος και περήφανος που ηγείται της προσπάθειας του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια και παράλληλα επισήμανε ότι και φέτος θα δουλέψει σκληρά για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πέρσι ο Ολυμπιακός πέτυχε σε μεγάλο ποσοστό τους στόχους που είχε θέσει. Πήρε αήττητος τους δύο εγχώριους τίτλους και έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Έκανε πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής σε ένα Final-6, κάτι που προσπαθούσε εδώ και τρία χρόνια. Σαν προπονητής είμαι ευχαριστημένος και περήφανος που ηγήθηκα της προσπάθειας των τελευταίων χρόνων του Ολυμπιακού. Είναι τιμητική η προσωπική διάκριση. Μέχρι εκεί όμως. Η χρονιά φέτος ξεκινάει από την αρχή. Είναι πολύ ευχάριστο να βραβεύεσαι από τους ανθρώπους του χώρου να αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου. Θέλω να πω ότι θα προσπαθήσω ν κάνω την δουλειά μου καλύτερα και να πετύχω με τον Ολυμπιακό όλους τους στόχους».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :