Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ ΜΕ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ Ο ΡΑΪΟΛΑ!


Το ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι πλησιάζει και ο Μίνο Ραϊόλα θέλοντας να στηρίξει τον πελάτη του, Ζλάνταν Ιμπραϊμοβιτς εξαπέλυσ...ε επίθεση στον Γκουαρντιόλα.

Καθόλου καλές οι σχέσεις μεταξύ του Ραϊόλα και του Γκουαρντιόλα. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από την φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο γνωστός ατζέντης στον Ισπανό τεχνικό.

«Τον Γκουαρντιόλα δεν τον μισώ, αλλά δεν τον πάω κιόλας. Είναι ένας καλός προπονητής, αλλά το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του, μου φαίνεται αρκετά βαρετό. Ο Γκουαρντιόλα δεν έχει τα αρχ@@@@@ να έρθει να κάτσει δίπλα μου», ανέφερε ο Ραϊόλα στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό “Cope”, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ο λόγος για την κόντρα των δύο ανδρών είναι η καθόλου καλή συνεργασία που είχε ο Ζλάνταν Ιμπραϊμοβιτς με τον Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός προπονητής κατηγορείται ότι είχε περιθωριοποιήσει τον Σουηδό επιθετικό στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα», ενώ πολλές φορές είχαν έρθει σε σύγκρουση.

Ο Μίνο Ραϊόλα ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά οτιδήποτε έχει σχέση με τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάζεται φρόντισε να επιτεθεί στον Ισπανό προπονητή ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι, στο οποίο θα τεθούν αντιμέτωποι οι Ιμπραϊμοβιτς και Γκουαρντιόλα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :