Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

«ΕΠΑΙΞΕ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΠΑΕΙ ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ!


Μεταγραφικό στόχο της Κρίσταλ Πάλας αποτελεί… και επίσημα ο Ματιέ Φλαμινί, όπως επιβεβαίωσε μέσα από δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Άλαν Πάρντιου.

Ο 55χρονος τεχνικός, μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες για δανεισμό του Τζακ Γουίλσιρ, έχει στρέψει την προσοχή του στον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των «αετών».

Ο 32χρονος μέσος βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, με τον Πάρντιου να ποντάρει πολλά στη εμπειρία του Γάλλου, για την περίπτωση του οποίου ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η τουρκική Ρίζεσπορ.

«O Ματιέ είναι παίκτης που μας ενδιαφέρει. Η εμπειρία του θα μπορούσε να μας βοηθήσει στο να κερδίζουμε παιχνίδια. Από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Άρσεναλ, ήταν αυτός που καθοδηγούσε την ομάδα στα μεγάλα παιχνίδια οδηγώντας τη σε μεγάλα αποτελέσματα»

«Το όνομα του Ματιέ ήταν πάντοτε στη λίστα. Η ηλικία του δεν είναι πρόβλημα. Ο Σέριγχαμ ήταν ήδη 38 όταν συνεργάστηκα μαζί του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγγλος κόουτς.


Πηγή: england365.gr

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :