Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΙΝΤΕΓΕ : ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΑΤΥΧΟΙ...


Στην Αφρική βρίσκεται ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκε στη νίκη της Νιγηρίας επί της Τανζανίας με 1-0, όπως σας ενημερώσαμε.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στο tomiwababalola.com για την εμφάνισή του και δήλωσε ότι οι «σούπερ αετοί» θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα περισσότερα γκολ.

«Πιστεύω ότι σταθήκαμε άτυχοι, καθώς θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμα περισσότερα γκολ. Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα βάλουμε πολλά γκολ».

Οσο αφορά στην παρουσία του στην αποστολή της Νιγηρίας, δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που επέστρεψα στην Εθνική. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής του ομάδα και ευελπιστώ να βελτιωθώ και να πετύχω ακόμα περισσότερα με την Νιγηρία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ιγκάλο, με τον οποίο πήγαινε μαζί στο ίδιο σχολείο. «Πήγαινα σχολείο στο Ατζεγκούνλε μαζί με τον Όντιον. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν και τα πηγαίνει πολύ καλά στην Πρέμιερ Λιγκ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :