Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ ΓΙΑ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ! (ΡΗΟΤΟ)


Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να βρίσκονται στην 11άδα του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα του Europa League με την Γιουνγκ Μπόις σε σχέση με το παιχνίδι με την Βέροια, είναι ο Αντρέ Μάρτινς.

Ο Πορτογάλος που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις αυτές τις πρώτες του εβδομάδες στον Ολυμπιακό, δεν αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας, καθώς ο Πάουλο Μπέντο ήθελε να χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Αν τελικά αγωνιστεί αύριο θα βρίσκεται στο πλευρό του Μιλιβόγεβιτς στο χώρο της μεσαίας γραμμής των ερυθρόλευκων και θα χρειαστεί φυσικά να παρουσιάσει το πρόσωπο που έχει μέχρι σήμερα.

Το σίγουρο είναι πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι… φτιαγμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον 26χρονο να γράφει στο facebook: «Αύριο είναι μέρα Europa League. Έχουμε κίνητρο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :