Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Στην Λάρισα κόντρα στην τοπική ΑΕΛ θ'αγωνιστεί σήμερα (20:30 - NS1) ο Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και θα προσπαθήσει να κάνει το 3/3 προκειμένου να... εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο την χθεσινή γκέλα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο.

Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο γνωρίζουν ότι μόνο... εύκολος δεν θα είναι ο αγώνας, αφού πήραν το μάθημά τους στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή για τον τρόπο που θα τους αντιμετωπίζουν και φέτος οι αντίπαλοι.

Γι'αυτό λοιπόν πρέπει να μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χρόνο από την αρχή και να δείξουν στους γηπεδούχους ποιος είναι το... αφεντικό της αναμέτρησης. 

Ο Πάουλο Μπέντο από την πλευρά του έχει επισημάνει στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν στον αγώνα με τον Ηρακλή και τους ξεκαθάρισε ότι ο μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση εντός ακόμη τρίποντου, γι'αυτό και το σχήμα που θα παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός θα είναι αρκετά επιθετικό.

Σκοπός των ερυθρολεύκων είναι να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ έτσι ώστε να κάνουν τη ζωή τους πολύ πιο εύκολη, αφού αν συμβεί κάτι τέτοιο θ'αναγκάσει τους γηπεδούχους ν'ανοιχτούν για την ισοφάριση.

Ως γνωστόν, και σ'αυτόν τον αγώνα ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς την στήριξη των οπαδών του.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :