Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ


Το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων στις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού σε Ρέντη και Καραϊσκάκη αναλαμβάνει ο Σωκράτης Κοψαχείλης.

Ο πρώην διεθνής πορτιέρο του Ολυμπιακού, ο οποίος από το 2015 βρίσκεται στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας, θα αναλάβει να μάθει στα μικρά παιδιά όλα τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σωκράτης Κοψαχείλης ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο την δεκαετία του ’80 από την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος μίλησε για τα ερυθρόλευκα τμήματα υποδομής, λέγοντας: «Οι Σχολές εδώ και χρόνια μας κάνουν υπερήφανους. Επειδή στην Ακαδημία ασχολούμαι και με τα μικρά τμήματα θέλω να πω ότι ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των τμημάτων καλύπτουν οι Σχολές μας. Η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη και ιδιαίτερη. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Μέσα από κάποια παιχνίδια όσα παιδιά θέλουν να «υπηρετήσουν» αυτή την θέση θα μάθουν τα μυστικά της και θα δουλέψουν για να εξελιχθούν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :