Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΜΟΛΟ : ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΜΑΔΑ!


Πριν από περίπου ένα μήνα η παίκτρια του γυναικείου πόλο του Ολυμπιακού, Τζούλια Έμολο, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιταλίας.

Η Έμολο θα συνεχίσει να αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν στις ερυθρόλευκες και παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της χώρας της που δείχνουν το πόσο... χαρούμενη είναι στον Θρύλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Ιταλίδα πολίστρια των ερυθρόλευκων:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και δε μπορώ να περιμένω. Είμαι περήφανη που ανήκω σε αυτή την υπέροχη ομάδα. Ας ξεκινήσει αυτή η σεζόν με τον Ολυμπιακό».

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή της στην Ιταλία: «Αυτή τη στιγμή είμαι μέλος της ελληνικής ομάδας και αισθάνομαι καλά. Ήμουν ευχαριστημένη και ήθελα να μείνω στην ομάδα και αυτό ήταν αμοιβαίο».

Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει πως η Έμολο πέταξε τις τελευταίες ημέρες για την Ελλάδα και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της με τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :