Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»


Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 2-1 της Αστάνα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και σε δηλώσεις του ο Ινιάκι Αστίθ ανέφερε πως στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, η ομάδα του θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο νικηφόρο 2-1 επί των Κοζάκων. «Ξεκινήσαμε πολύ καλά και ελέγξαμε το παιχνίδι. Ήμασταν άτυχοι σε αρκετές περιπτώσεις και ειδικά στο γκολ που δεχτήκαμε. Είναι πολύ καλό για μας που ξεκινάμε με νίκη. Τώρα θα πρέπει συγκεντρωθούμε στον αγώνα πρωταθλήματος», ανέφερε ο Ισπανός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, για να συνεχίσει σχετικά με τον Θρύλο.

«Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαστε μια ομάδα και ο κόσμος είναι σημαντικό να πιστεύει στις δυνατότητές μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :