Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙ-ΜΠΙΚΕΛ ΣΤΗ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ


Πριν από μερικές ημέρες, αποχώρησαν από τη Γιανγκ Μπόις, δύο σημαντικά στελέχη της, όπως σας ενημερώσαμε. Ο ένας ήταν ο επικεφαλής επιχειρήσεων Αλέν Καπελέρ και ο άλλος ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Φρέντι Μπίκελ.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο αντικαταστάτης του Μπίκελ θα γινόταν γνωστός τον Οκτώβριο. Και σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Πολ Μέιερ.

Ο Μέιερ εργαζόταν προηγουμένως στις Ακαδημίες του Αμβούργου και πριν από μερικές εβδομάδες αποτέλεσε παρελθόν από τους Γερμανούς.

Ο 63χρονος είναι στενός φίλος του Ουρς Ζιγκεντάλερ, διευθυντή της αθλητικής επιτροπής της Γιουνγκ Μπόις και φαίνεται πως αυτός θα είναι τελικά που θα πάρει τη θέση του Μπίκελ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Αξίζει να τονιστεί πως το 2010, όταν ο Ζιγκεντάλερ ήταν αθλητικός διευθυντής στο Αμβούργο, ο Μέιερ ήταν συντονιστής, κάτι σαν βοηθός στις Ακαδημίες της ομάδας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :