Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

«ΦΡΕΝΟ» ΣΤΗ ΜΟΝΤΣΑ ΛΟΓΩ... ΙΜΟΛΑ


Το νέο τριετές συμβόλαιο της Μόντσα δεν έχει υπογραφεί ακόμα λόγω της Ίμολα, που αμφισβητεί ότι είναι νόμιμη η συμφωνία με την Ομοσπονδία Αυτοκινήτου της Ιταλίας.

Μπορεί στο φετινό Γκραν Πρι της Ιταλίας την περασμένη εβδομάδα να υπήρξε η συμφωνία για ανανέωση της Μόντσα με τη Formula1 μέχρι και το 2019, όμως ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές στο νέο τριετές συμβόλαιο. Ο λόγος είναι η Ίμολα, όπως αναφέρει το Autosport, με τους ανθρώπους της πίστας να αμφισβητούν ότι είναι νόμιμο το... deal με την Ομοσπονδία Αυτοκινήτου της Ιταλίας.

Γι' αυτό και έκαναν προσφυγή στο εφετείο της Ρώμης, το οποίο θα συνεδριάσει στις 26 Οκτωβρίου, ώστε να κριθεί το μέλλον του Ναού της Ταχύτητας. «Το εφετείο της Ρώμης θα κρίνει αν τα βήματα της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου μέχρι τώρα, που θέλει τα χρήματα της κυβέρνησης να πάνε μόνο στη Μόντσα, είναι νόμιμα.

Πέρυσι ο Ματέο Ρέντσι ήταν στη Μόντσα και μετά είχαμε μία τροποποίηση στον νόμο, που έλεγε ότι η Ομοσπονδία Αυτοκινήτου της Ιταλίας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους φόρους που πληρώνουμε, να χρησιμοποιήσει αυτά τα λεφτά για να πληρώσει τον Μπέρνι (Έκλεστοουν).

Η Ίμολα λέει ''όχι, αν η ACI δείνει τα χρήματα στη Μόντσα, είναι άδικο επειδή είμαστε στο ίδιο επίπεδο, είμαστε επίσης ένας σύλλογος αυτοκινήτου και θέλουμε τα ίδια λεφτά που δίνουν στη Μόντσα''», δήλωσε ο διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής της Μόντσα, Ιβάν Καπέλι στα μέσα ενημέρωσης.

Έτσι, το μέλλον του θρυλικού σιρκουί θα ξεκαθαρίσει στα τέλη του επόμενου μήνα, ώστε να μάθουμε αν θα ισχύσει το τριετές συμβόλαιο με τη Μόντσα ή αν θα έχουμε νέα επεισόδια στο... σίριαλ που παίζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό.


ΠΗΓΗ : gazzetta.gr


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :