Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΓΙΑ... «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!» (ΡΗΟΤΟ)


Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αναφέρθηκε στα νεαρά παιδιά του Ολυμπιακού, μέσω δημοσίευσής του στα social media.

Άλλωστε εκείνοι ήταν που κέρδισαν και το χειροκρότημα του κόσμου για αυτά που έδειξαν στην προετοιμασία της ομάδας και κυρίως οι Ρέτσος, Μανθάτης και Ανδρούτσος που ήταν η πρώτη τους προετοιμασία με την ομάδα.

Ο Κώστας Καραπαπάς ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία από την προετοιμασία, όπου αγκάλιαζε τον Ρέτσο και έγραψε το εξής μήνυμα: «Έφυγε ένα καλοκαίρι γεμάτο ένταση. Το πιο θετικό για μένα, είναι αυτό που κατάφεραν τα δικά μας παιδιά! Ο Βούρος, ο Μανθάτης, ο Ρέτσος, ο Ανδρούτσος. Τα παιδιά αυτά με μεγάλη ταπεινότητα, τεράστιο ταλέντο και αγάπη για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έχουν δικαιώσει την δουλειά της Ακαδημίας μας και των ανθρώπων της που δε γνωρίζουν κούραση και παράγουν ποδοσφαιρικά θαύματα και καλύτερους ανθρώπους! Δικαιώνουν τις τεράστιες επενδύσεις (και) σε αυτό το κομμάτι από τον Πρόεδρο μας και μας κάνουν όλους υπερήφανους! Ψηλά την ερυθρόλευκη σημαία!»



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :