Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ... ΞΑΝΘΟΣ Ο ΜΕΣΙ!


Για πρώτη φορά, ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την απόφασή του να γίνει... ξανθός.

Αρχικά άπαντες εξεπλάγησαν με το νέο λουκ του Λιονέλ Μέσι. Πλέον, είτε αρέσει, είτε όχι, όλοι άρχισαν να τον συνηθίζουν ξανθό…

Για πρώτη φορά, ο Αργεντίνος αστέρας μίλησε για αυτή την αλλαγή και όπως αναμενόταν, αποκάλυψε ουσιαστικά πως η απώλεια του Κόπα Αμέρικα (όπου ο ίδιος είχε χαμένο πέναλτι στη διαδικασία) του… κόστισε και χρειαζόταν ένα «νέο ξεκίνημα». Έστω και αυτού του τύπου.

«Έκανα μια αλλαγή, για να ξεκινήσω από το μηδέν. Έγιναν πολλά και είπα στον εαυτό μου: 'Θέλω να τα αφήσω όλα πίσω και να ξεκινήσω από την αρχή'», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του ο αστέρας της Μπαρτσελόνα.

Ερωτηθείς για την αρχική του απόφαση να αποσυρθεί από την αλπμπισελέστε, ο «Λέο» την απέδωσε στη συναισθηματική φόρτιση που αισθάνθηκε μετά το νέο σοκ στην «γιορτή» της Λατινικής Αμερικής.

«Ήταν αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Τα πάντα κατέρρευσαν. Ήταν μεγάλη απογοήτευση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :