Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ


Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού είχε αρκετά καλά διαστήματα στο δεύτερο φιλικό με αντίπαλο την Χατάι.

Το τελικό 59-60 υπέρ της Χατάι διαμορφώθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης από μια εύστοχη βολή της Σνούτσινα και ενώ οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες 59-59 στα τελευταία 14’’.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε μετά το δεύτερο φιλικό με την Χατάι στο osfp.gr τα εξής:

«Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε στην άμυνα μας και να συνηθίσουμε να παίζουμε ένα ρυθμό παραπάνω από ότι στην Ελλάδα. Γενικά 100% δεν έχουν ενταχθεί οι μεταγραφές μας. Έχουμε καλά διαστήματα σε άμυνα και επίθεση αλλά και κενά που πρέπει να τα βελτιώσουμε. Όπως επίσης θα πρέπει να προπονήσουμε το μυαλό μας σε καταστάσεις πίεσης, άγχους και φωνής. Στην αρχή λίγο ζοριστήκαμε και μας πήρε κάποιο χρονικό διάστημα να το ισορροπήσουμε αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πάρα πολύ θετικό φιλικό για εμάς. Είμαστε σε καλό επίπεδο για το στάδιο της προετοιμασίας μας γιατί βασικά κομμάτια του ρόστερ δεν τα έχουμε προσθέσει ακόμα. Προχωράμε με πολλά συν από την μέχρι στιγμής συνολική εικόνα της προετοιμασίας».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :