Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στην Αθήνα.

Οι ερυθρόλευκες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις προπονήσεις τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και την Κυριακή αναμένεται να αποχωρήσουν από τη βάση τους με προορισμό... το Καρπενήσι, προκειμένου να συνεχιστεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Στην πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας ο Ολυμπιακός θα κάνει κοινή προετοιμασία με τη Χατάι, ενώ αναμένεται να δοθούν και δύο φιλικά με την τουρκική ομάδα, τα οποία θα είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα.

Βέβαια, οι δύο ομάδες δεν θα μείνουν εκεί, μια και θα αγωνιστούν στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός, όπου εκτός από τον Θρύλο και την τουρκική ομάδα, θα αγωνιστούν και ο Αθηναϊκός και η ιταλική Τορίνο.

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ελένη Καπογιάννη και τις παίκτριές της ώστε να δουν τις δυνάμεις τους.

Μάλιστα, αξίζει να θυμίσουμε ότι η Χατάι, η Χατάι, η οποία φέτος θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, και πέρσι έχασε στους τελικούς του πρωταθλήματος από τη Φενέρμπαχτσε, αποτελεί σύλλογο πολύ υψηλού επιπέδου. Κάτι που σίγουρα θα ωφελήσει την Ελένη Καπογιάννη και τις παίκτριές της, ώστε να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο πριν όσο και μετά από το τέλος του «First International Olympiacos Tournament», κάτι που τόνισε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στον «Γαύρο» η Ελληνίδα προπονήτρια.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι εκτός παραμένουν οι δύο Αμερικανίδες του Ολυμπιακού, η Ερλάνα Λάρκινς και η Λινέτα Κάιζερ, οι οποίες συνεχίζουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Ιντιάνα, στον μαγικό κόσμο του WNBA, και θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :