Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

«ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ»


Ως μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Παράλληλα, ο προπονητής της κυπριακής ομάδας έκανε ειδική αναφορά στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε είναι ένα... πολύ δύσκολο γήπεδο.

Ο 43άχρονος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στον Πάουλο Μπέντο, με τον οποίο είχαν υπάρξει συμπαίκτες τη σεζόν 1996-1997 στην Οβιέδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε τον όμιλο με τη νίκη κόντρα στην Αστάνα. Ερχόμαστε εδώ σε ένα δύσκολο γήπεδο κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Είναι ένα παιχνίδι στο όποιο έχουμε πολλά να κερδίσουμε και λίγα να χάσουμε. Το πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό είναι ότι παίζει στην έδρα του. Είναι καλή ομάδα και είναι έμπειρη ομάδα. Αν αρχίσω να μιλάω για τον Ολυμπιακό να μας πάρει πολύ ώρα για τους ποδοσφαιριστές που έχει. Έχει έναν καλό προπονητή τον Πάουλο Μπέντο τον οποίο είχαν συμπαίκτη στην Οβιέδο τη σεζόν 1996-97», είπε αρχικά.

Οσο για το τι πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», δήλωσε: «Νομίζω ότι ήδη γνωρίζετε την απάντησή μου. Εχω εξηγήσει στους παίκτες μου τι πρέπει να κάνουν. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Πρέπει να παίξουν με πάθος. Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού».

Για την απουσία του Ντε Καμάργκο: «Αν βάλει δυο γκολ ο Σωτηρίου, σίγουρα θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα. Εχω πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν στην επίθεση, οπότε δεν ανησυχώ. Ο Ντε Καμάργκο είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή δεν τον έχουμε στη διάθεσή μας. Είναι υποχρέωση μας να βελτιωνόμαστε μέσα από τη σκληρή δουλειά».

Για τη φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ: «Στο πρωτάθλημα έχουμε 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Στην Ευρώπη έχουμε καλές εμφανίσεις. Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον. Για εμάς δεν νομίζω ότι σημαίνει κάτι το πρόσφατο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Αναλύσαμε 7 φετινά παιχνίδια του αντιπάλου μας. Ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν. Κόντρα στη Λάρισα θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να χάσει. Ηρθαμε για να κάνουμε το αδύνατο – δυνατό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :