Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΡΚΗΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής, ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο αμυντικός της κυπριακής ομάδας χαρακτήρισε τους πρωταθλητές Ελλάδας ως μια μεγάλη ομάδα, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι μια πολύ δυνατή έδρα, στην οποία τα τελευταία χρόνια έχουν... λυγίσει σπουδαίες ομάδες.

Ο Γιώργος Μερκής, ωστόσο, δήλωσε ότι παρά τις δυσκολίες ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει στην Κύπρο με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και μετά την ήττα στο πρωτάθλημα θέλει τη νίκη για να κάνει come back για λόγους ψυχολογίας. Εμείς έχουμε δουλέψει σκληρά και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Το Καραϊσκάκη είναι μία πάρα πολύ δυνατή έδρα και έχουν λυγίσει σπουδαίοι αντίπαλοι εδώ. Ωστόσο και εμείς τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη έχουμε αγωνιστεί σε διάφορα γήπεδα με σκληρούς αντίπαλους και έχουμε μάθει.

Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πιέσει, να βάλει ένα γρήγορο γκολ. Είναι σημαντικό για εμάς το πρώτο 20λεπτο. Αν αμυνθούμε σωστά και δεν δεχτούμε γκολ στα πρώτα λεπτά του ματς, τότε θα δούμε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον ματς. Δεν είναι η άμυνα το νούμερο ένα όπλο μας. Γενικά ως ομάδα είμαστε πολύ δυνατοί. Η άμυνα ξεκινά από τους επιθετικούς, δεν είναι μόνο οι αμυντικοί. Αν δεν φάμε γκολ θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι μια μεγάλη πρόκληση το να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό και γενικά μια ελληνική ομάδα. Στόχος μας είναι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Προς το παρόν ο Ολυμπιακός είναι αντίπαλος για εμάς. Ίσως τα προηγούμενα χρόνια όταν τον βλέπαμε να αγωνίζεται θέλαμε να κερδίζει. Γενικώς στην Κύπρο όταν παίζουν οι ελληνικές ομάδες θέλουμε να κερδίζουν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :