Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΓΙΑΝΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ... ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Πάτρικ Γιανγκ μίλησε στο "gazzetta.gr" μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού επί του Ερ.Αστέρα για το πως ένιωσε που αγωνίστηκε ξανά μετά από αρκετούς μήνες, ενώ αποκάλυψε και το...  ψυχολογικό πρόβλημα που θα είχε αν ο πρώτος αγώνας ήταν εναντίον της  Εφές λόγω του τραυματισμού του σε αγώνα απέναντί της στην Πόλη.

Ο Γιανγκ έπαιξε τελικά 11 λεπτά και σίγουρα χάρηκε για αυτό, αλλά έδειξε ότι έχει ακόμη μεγάλο δρόμο μπροστά του...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : 

Ξεκινάω υποχρεωτικά με το… πως αισθάνθηκες;

Όταν ξεκίνησε το ματς περίμενα να δω πως θα λειτουργούσε ο coach, είχαμε συζητήσει πριν τον αγώνα και μου είχε πει πως θα έπαιζα ένα πεντάλεπτο και απλά περίμενα να με φωνάξει. Μέσα μου όσο πλησίαζε εκείνη η στιγμή αισθανόμουν νευρικότητα και… πεταρίσματα. Μόλις πάτησα στο παρκέ όμως ήταν πιο φυσιολογικά για μένα τα πράγματα.

Αισθάνεσαι δυνατός;

Σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκομαι. Ακόμη δεν είμαι όσο καλά θέλω και σίγουρα απέχω από τον παίκτη που προλάβατε να δείτε πέρυσι. Χρειάζομαι ακόμη χρόνο, αλλά με την καλη δουλειά με τον γυμναστή μας και τους προπονητές νομίζω πως σύντομα θα επιστρέψω στο επίπεδο που βρισκόμουν. Σήμερα (σ.σ χθες) έκανα την αρχή και έβαλα ένα παιχνίδι στο… σακούλι και ελπίζω να βάλω ένα ακόμη την Κυριακή.

Πες μας την άποψη σου για την απόδοση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα…

Πρέπει αν βελτιωνόμαστε συνέχεια, αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της προετοιμασίας. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Ακόμη έχουμε δρόμο μπροστά μας, ωστόσο όταν έρθει η στιγμή που θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις να είμαστε έτοιμοι.

Η γνώμη σου για τους Μπιρτς και Γκριν; Δείχνουν να ανταποκρίνονται καλά…

Από την πρώτη μέρα είναι εξαιρετικοί συμπαίκτες και δείχνουν πως προσαρμόζονται, ακούνε με προσοχή τις οδηγίες του προπονητή και καθημερινά προπονούνται. Διαθέτουν πολλές ικανότητες. Ο Έρικ είναι εξαιρετικός με τη μπάλα και ικανός σκόρερ. Ο Κεμ δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό, δεν παραπονιέται ποτέ και για τίποτα και κάνει τη δουλειά του. Εϊναι πολύ ευχάριστο για μας να τους έχουμε μαζί μας φέτος.

Κλείνουμε όπως ξεκινήσαμε… Με την Εφές τραυματίστηκες πέρυσι, την Εφές θα αντιμετωπίσει την Κυριακή. Το σκέφτεσαι; Σε επηρεάζει;

Φυσικά το σκέφτομαι. Το σκέφτομαι εδώ και λίγες εβδομάδες. Που έμαθα πως θα συμμετείχε και αυτή στο τουρνουά. Δεν ήξερα αν θα έπαιζα στο πρώτο ματς ή στο δεύτερο. Πάντως αν η επιστροφή μου θα ήταν με την Εφές σίγουρα δε θα αγωνιζόμουν. Τώρα έβαλα ένα παιχνίδι οπότε είναι διαφορετικά και θα μπω να παίξω κανονικά. Πιστεύω πως θα με βοηθήσει ψυχολογικά να βιώσω ματς με τον συγκεκριμένο αντίπαλο.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :