Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ... ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΠΕΝΤΟ - ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ


Τετ-α-τετ είχαν ο Κώστας Φορτούνης και ο Πάουλο Μπέντο μετά τον αγώνα στην Ελβετία, με τον Πορτογάλο τεχνικό να εξηγεί στον διεθνή μέσο το... σκεπτικό του για τη χρησιμοποίησή του.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Πάουλο Μπέντο δεν χρησιμοποίησε ούτε ένα λεπτό τον Κώστα Φορτούνη στους αγώνες με Βέροια για το πρωτάθλημα και Γιούνγκ Μπόις στην πρεμιέρα του Europa League.

Κάποια ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει περισσότερα από τον διεθνή μέσο, ο οποίος έπαιξε κανονικά στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με Ολλανδία και Γιβραλτάρ πριν από μερικές ημέρες.

Και αυτό είναι το... «μήνυμα» που θέλει να στείλει στον παίκτη, ώστε να δείξει ακόμα περισσότερο πάθος και θέληση για να κερδίσει ξανά τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, όμως, το Goal αναφέρει πως ο Μπέντο είχε κατ’ ιδίαν επαφή με τον Κώστα Φορτούνη, στον οποίο εξήγησε πως... «θέλω να σε έχω πανέτοιμο. Θα χρησιμοποιηθείς μόνο αν χρειάζεται».

Ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν ήθελε ο Φορτούνης να επιβαρύνει κι άλλο το πρόβλημα στον αστράγαλο και να υποστεί κάποια υποτροπή, η οποία θα τον άφηνε νοκ άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :