Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΓΙΑ... ΟΛΑ ΜΕ ΕΠΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!


Για τα όνειρα, τις φιλοδοξίες του και τις διαφορές του πορτογαλικού πρωταθλήματος με το ελληνικό μίλησε ο Τάσος Καραμάνος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Πιο αναλυτικά...

Το πρωτάθλημα Πορτογαλίας έχει φτάσει στην 4η αγωνιστική του και ο πρώτος σκόρερ μπορεί να μην είναι ο Κώστας Μήτρογλου αλλά πάλι Έλληνας είναι. Ο Τάσος Καραμάνος που παίζει ως δανεικός στη νεοφώτιστη Φεϊρένσε από τον Ολυμπιακό έχει ήδη σκοράρει τρεις φορές και βλέπει το όνομα του να φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε στην εκπομπή «Τα εξηγώ ωραία» για τις πρώτες του εμπειρίες από την Πορτογαλία και το άγνωστο που συνάντησε εκεί.

Ακόμα εξέφρασε την άποψη ότι είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη που δεν κατάφερε να βρει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού ενώ τόνισε ότι οι διαφορές των πορτογαλικών ομάδων με τις ελληνικές περιορίζονται στην ταχύτητα και τη δύναμη και όχι τόσο στην ποιότητα. Κλείνοντας ο Τάσος Καραμάνος δήλωσε ότι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες του δε σταματάνε εκεί και ευχήθηκε να καταφέρει κάποια στιγμή να αγωνιστεί και με την Εθνική ομάδα.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάσος Καραμάνος:


Για το αν του λείπει η Ελλάδα και τι:

«Μου λείπει πολύ η Ελλάδα. Κάποια πράγματα αρκετά το πρώτο είναι σίγουρα η οικογένειά μου και μετά οι φίλοι, όλα τα άλλα τα έχω. Ήρθε και η μητέρα μου και θα ξαναέρθει για να φτιάξουμε το σπίτι».

Για το αν γνώριζε καθόλου την ομάδα:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν την είχα ακούσει. Χρειάστηκε να ψάξω στο διαδίκτυο για να δω που είναι και τι είναι. Στην αρχή ήμουν διστακτικός και η αλήθεια είναι πως δεν με ενθουσίασε η ιδέα του να έρθω εδώ. Είχα απόφασίσει όμως ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να παίξω στο εξωτερικό, έτσι ο αντζέντης μου δε δυσκολεύτηκε να με πείσει και όλα έγιναν γρήγορα. Μέσα σε ένα σαββατοκύριακο έγιναν όλα ταξίδεψα εδώ κα υπέγραψα».

Για το πώς είναι η πόλη της Φέιρα:

«Η αλήθεια είναι ότι είναι μια όμορφη πόλη. Απέχει μόλις 20 λεπτά από το Οπόρτο. Δεν έχει ποτέ κίνηση και η πρόσβαση στις μεγάλες πόλεις είναι εύκολη. Η περιοχή είναι ήσυχη αλλά μπορείς να κάνεις τα πάντα, έχει μαγαζιά και εμπορικό να κάνεις τις βόλτες σου. Κυρίως έρχονται εδώ να μείνουν άνθρωποι με τις οικογένειες τους. Πολλοί μένουν στο Οπόρτο αλλά επιλέγουν να μείνουν στη Φέιρα γιατί είναι πολύ κοντά και κάπως πιο φτηνά».

Για το αν είχε μιλήσει με κάποιον από την ομάδα ή ήταν ταξίδι στα τυφλά:

«Ήταν ταξίδι στα τυφλά. Ήξερα ότι ο τεχνικός διευθυντής είχε δει πολλά βίντεο για μένα και με ήξερε. Το καλοκαίρι η ομάδα όμως άλλαξε και προπονητή και εκείνος δεν είχε ολοκληρωμένη άποψη για μένα. Όταν υπέγραψα πήγα αμέσως για προπόνηση γιατί ζήτησε να με δει. Αρχικά ανησύχησα με το άγνωστο που θα συναντούσα αλλά στη συνέχεια όλα πήγαν καλά».

Για το ποια θέση της επίθεσης προτιμά να αγωνίζεται:

«Καθαρό εννιάρι. Νιώθω ότι είναι η φυσική μου θέση. Με προορίζουν για αυτή τη θέση και ούτε στην προπόνηση δεν με έχουν βάλει αλλού. Είναι σίγουρα γνώριμες οι άλλες θέσεις καθώς όπως έχει γίνει πλέον το σύγχρονο ποδόσφαιρο οι επιθετικοί πρέπει να είναι πιο ευέλικτοι και να αγωνιζόμαστε σε περισσότερες θέσεις τις επιθέσεις. Νιώθω πολύ καλά που με υπολογίζουν σε αυτή τη θέση γιατί σίγουρα την προτιμώ».

Για το αν φοβήθηκε ότι επειδή η ομάδα είναι νεοφώτιστη θα έπαιζε πιο συντηρητικά και δεν θα είχε μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι:

«Η αλήθεια είναι ότι στις πρώτες αγωνιστικές το σκεφτόμουν έντονα γιατί είχαμε αμυντικές βλέψεις στο παιχνίδι μας. Γιατί θέλαμε αποτελέσματα όπως θέλουν όλες οι ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία και θέλουν να παραμείνουν σε αυτή. Την προηγούμενη εβδομάδα επειδή ήμουν και ο μόνος επιθετικός καθώς οι άλλοι τραυματίστηκαν, με δοκίμασε ο προπονητής μου και ήθελε να περνάνε οι επιθέσεις από μένα και αυτό με βοηθάει».

Για το σύστημα της Φεϊρένσε:

«Είναι ένας προπονητής που δε συνηθίζει να αλλάζει πράγματα. Εχει ένα πλάνο στο μυαλό του αμυντικό και επιθετικό και με αυτό δουλεύει είτε παίζουμε με ομάδες της ίδιας δυναμικότητας είτε με μεγαλύτερης. Ο βασικός σέντερ φορ είναι ο Πλατινί αλλά είχε πρόβλημα τραυματισμού και έτσι πήρα τη θέση του. Απλά εκείνος από τη φύση του δεν είναι καθαρό εννιάρι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει , είναι περισσότερο σαν το Ναπολεονι, σαν δεύτερος επιθετικός μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα».

Για ουσιαστικές διαφορές που έχει παρατηρήσει με το ελληνικό πρωτάθλημα, εξαιρώντας τις μεγάλες τις Πορτογαλίας:

«Δε θεωρώ ότι υπάρχει τεράστια διαφορά. Νομίζω ότι αρκετές ελληνικές ομάδες είναι καλύτερες από θέμα ποιότητας. Ίσως αυτό που ξεχωρίζει είναι το γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι και η αρκετή δύναμη . Από τα παιχνίδια τα δικά μας και αντιπάλων που έχω δει νομίζω ότι ο ρυθμός κάνει τη διαφορά».

Για τις μεγάλες ομάδες τις πορτογαλίας:

«Έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες είναι δυο ταχυτήτων. Η Σπόρτινγκ φέτος είναι πιο δυνατή από τις μεγάλες. Η Μπενφίκα δεν αντικατέστησε όπως έπρεπε κάποιους παίκτες που έχασε. Την Πορτο δεν τη θεωρώ διεκδικήτρια μέχρι το τέλος ενώ η Σπορτινγκ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα».

Έχεις καταλάβει τι σου έλειψε για να παίξεις στον Ολυμπιακό:

«Τη χρονιά του Ατρόμητου θεωρώ ότι ήταν καθαρά δικό μου το φταίξιμο καθώς ήμουν πολύ κακός. Έπρεπε να είμαι περισσότερο προσηλωμένος, δεν έπαιξα πολύ, κάποιες φορές έπαιζα και χαφ αλλά κυρίως εγώ ευθύνομαι. Στον Πανιώνιο ξεκίνησα καλά, αλλά μετά έπαιζα και σε άλλες θέσεις, πιστεύω ότι αν είχα πάρει περισσότερα παιχνίδια ως επιθετικός θα είχα σκοράρει περισσότερο ήταν όμως πολυτέλεια για τον Πανιώνιο να μένει ο Καρίμ στον πάγκο».

Για το αν πιστεύει ότι παίζοντας στην Φεϊρένσε θα έχει μπορέσει να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων:

«Σίγουρα υπάρχει σαν κίνητρο δεν χρειάζεται όμως να τα σκέφτεσαι καθώς αν παίζεις καλά και ειδικά αν σκοράρεις φαίνεται εις διπλούν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μέσα από μια ροή παιχνιδιών το ενδιαφέρον. Οι φιλοδοξίες και τα όνειρα πρέπει να είναι πάντα υψηλά για να κερδίσεις το ενδιαφέρον μεγαλύτερων ομάδων».

Για τις γυναίκες στην Πορτογαλία:

(Γέλια)Όχι δεν αξίζουν.. είναι καλύτερες οι Ελληνίδες...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :