Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ... ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΗ!


Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη για το ποσοστό του Ανδρέα Σάμαρη προκάλεσαν... την αντίδραση του Ολυμπιακού.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου έδωσε συνέντευξη σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποσοστό του Σάμαρη. Επί του θέματος τοποθετήθηκε αρχικά με post στο Facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς και ενώ υπήρξε και συνέχεια.

Αυτό που προέκυπτε από το Λιμάνι ήταν πως ο Κωνσταντίνος Τσακίρης δεν γνώριζε καν τα οικονομικά δεδομένα. Επίσης πως τα δικαιώματα του Σάμαρη είχαν αγοραστεί εξ' ολοκλήρου από τον Ολυμπιακό πέντε μήνες πριν την μεταγραφή του στην Μπενφίκα.

«Ο κ. Τσακίρης δεν ήξερε τι έλεγε σχετικά με τον Σάμαρη. Τα δικαιώματα του παίκτη αγοράστηκαν εξ' ολοκλήρου από τον Ολυμπιακό πέντε μήνες πριν τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα», σχολιάστηκε σχετικά.

Επίσης γινόταν λόγος για... ιδιαίτερα μαθηματικά που περιλαμβάνονται στην συνέντευξη του κ. Τσακίρη (τόνισε ότι ο Πανιώνιος θα έπαιρνε 2,5 εκατ. από τα 10, την ώρα που φυσικά το 10% αντιστοιχεί σε μόλις 1 εκατ. ευρώ).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :