Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΚΕΤ : ΥΠΕΡΟΧΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΤΗ ΣΕΖΟΝ!


Ο Ολυμπιακός κράτησε όλα τα αστέρια του και μάλιστα ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση των Γκριν και Μπιρτς.

Ο Ντάνιελ Χάκετ, που έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για την ανανέωση της συνεργασίας της ερυθρόλευκης ΚΑΕ με τον ΟΠΑΠ, δήλωσε ότι έχει ενθουσιαστεί με τη φετινή ομάδα.

Ο Αμερικανοϊταλός γκαρντ των ερυθρόλευκων επισήμανε επίσης ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα σεζόν, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα ισχύσουν από φέτος στην Ευρωλίγκα, αλλά και στον νεοαποκτηθέντα Ερικ Γκριν, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη Σιένα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάκετ, είναι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστεί ξανά μαζί του και οι δυο τους θα τα δώσουν όλα για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη φετινή σεζόν και το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Είμαι ειλικρινά ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Ήταν εκπληκτικός και υπέροχος ο τρόπος που ολοκληρώσαμε πέρσι την σεζόν, κατακτώντας το πρωτάθλημα, έναν τίτλο τον οποίο και τον χαρήκαμε μαζί με τους φιλάθλους μας. Όπως βλέπετε και ξέρετε, δεν έχουμε αλλάξει ιδιαίτερα σαν ομάδα σε σχέση με πέρσι. Έχουμε τον ίδιο κορμό και ουσιαστικά έχουμε ενισχυθεί με τρεις παίκτες. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί και πάνω απ' όλα θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ταπεινοί».

Για τις αλλαγές στην Ευρωλίγκα: «Ο νέος τρόπος διεξαγωγής της Ευρωλίγκας είναι ιδιαίτερα δύσκολος και ανταγωνιστικός και πρέπει να παρουσιαστούμε σε ετοιμότητα από το ξεκίνημα της σεζόν. Θα κάνουμε πάρα πολλά ταξίδια και θα δώσουμε σε μικρό χρονικό διάστημα πολλά παιχνίδια. Ίσως είναι κουραστικό, αλλά παράλληλα έχει και μεγάλο ενδιαφέρον. Μας ενθουσιάζει και μας εξιτάρει το γεγονός πως θα αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα παίξουμε όλοι μεταξύ μας σαν ένα κανονικό πρωτάθλημα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Ερικ Γκριν με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στη Σιένα: «Γνωρίζω τον Γκριν από την Σιένα, όταν και ήμασταν εκεί συμπαίκτες. Είναι ένας καλός χαρακτήρας, αλλά και ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι ένας παίκτης γεννημένος σκόρερ, ο οποίος μπορεί να παίξει με άνεση τόσο σαν πλέι-μέικερ, όσο και στο "2". Έχει ταλέντο και αγάπη για το μπάσκετ. Είναι ταπεινός, προσγειωμένος και δεν έχω... φόβο μήπως μου κλέψει λεπτά συμμετοχής. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω και πάλι για συμπαίκτη. Είμαι χαρούμενος που θα έχω την δυνατότητα να συνεργαστώ και πάλι μαζί του ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας με τον Ολυμπιακό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :