Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ...


O Τσόρι Ντομίνγκεζ δεν ήθελε με τίποτα να χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έστω και αν σ’ αυτήν θα διεξαχθούν τα ματς της... 3ης αγωνιστικής. Ο Αργεντίνος "μαέστρος", λοιπόν, έκανε την έκπληξη, έσφιξε τα δόντια, προπονήθηκε και μπήκε έστω ως 19ος μεταξύ εκείνων που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βέροια, αλλά λογικά θα προφυλαχτεί ενόψει Γιουνγκ Μπόις.

Ο μοναδικός από τους νεοαποκτηθέντες που δεν κρίθηκε έτοιμος να βοηθήσει σε πρώτη φάση είναι ο 21χρονος στόπερ Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος θα χρειαστεί ασφαλώς ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, μιας και πέρασε τον Ατλαντικό μόλις πριν λίγες ημέρες.

Από τους νεαρούς Ελληνες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μόνο ο Ρέτσος, ενώ... "κόπηκαν" οι Μανθάτης και Ανδρούτσος.

Εκτός αποστολής έμεινε επίσης και ο Γκονσάλο Πασιένσια ο οποίος έτσι και αλλιώς ενσωματώθηκε με την ομάδα μόλις την Παρασκευή, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Σιόβας και Ελαμπντελαουί.

Επίσης για λόγους τακτικής έμειναν εκτός αποστολής οι Μπουχαλάκης, Ζντιέλαρ και Τσιμίκας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :