Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ... ΛΕΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο Πάουλο Μπέντο θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Νίκολα Λεάλι εκτός από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και σε αυτά του Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε... ξεκάθαρα την πρόθεσή του να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ιταλό τερματοφύλακα στα ματς του Europa League χρησιμοποιώντας τον Λεάλι στο παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις έναντι του Στέφανο Καπίνο.

Το ίδιο, εκτός από τα ευρωπαϊκά ματς, αναμένεται να κάνει ο Μπέντο και στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως αναφέρει ο «Γαύρος». Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει εμπιστοσύνη και στο πρόσωπο του Λεάλι, ο οποίος τα πήγε... πολύ καλά στο ματς στην Ελβετία.

Ο Καπίνο αυτή τη στιγμή παραμένει το νούμερο ένα για το πρωτάθλημα. Βέβαια, αυτά τα δεδομένα ισχύουν αυτή τη στιγμή και δεν αποκλείεται μέσα στη σεζόν να... αλλάξει το οτιδήποτε.

Πάντως το γεγονός ότι ο Μπέντο δίνει χρόνο συμμετοχής και στον Λεάλι είναι κάτι που έχει ανεβάσει την ψυχολογία του Ιταλού τερματοφύλακα στο Ρέντη και είναι λογικό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :