Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΝΑ... ΧΑΜΟΓΕΛΑ!


Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο επέστρεψε από την ειδική άδεια που είχε πάρει από την Μπαρτσελόνα, λόγω της συμμετοχής του στο Ρίο με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Με μια καινούρια προσθήκη συνεχίστηκαν οι προπονήσεις των «μπλαουγκράνα», καθώς ο αρχηγός, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των Καταλανών, κάνοντας το Γιώργο Μπαρτζώκα να... χαμογελά.

Η Μπαρτσελόνα καλωσόρισε τον αρχηγό της, μέσω βίντεο που ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας: «Είμαστε χαρούμενη που σε ξαναέχουμε μαζί μας!»

«Πραγματικά ήθελα να επιστρέψω και είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τους καινούριους συνεργάτες για τη νέα χρονιά. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την ομάδα. Νομίζω οι προσθήκες είναι πολύ καλές και μαζί μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα αυτή τη χρονιά», δήλωσε ο Ναβάρο κατά την επιστροφή του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :