Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΛΤΣΗ : ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ


Σε δηλώσεις της η Εβίνα Μάλτση, η οποία ήταν η πρώτη σκόρερ στην εύκολη νίκη του Ολυμπιακού με 80-60 κόντρα στην Χατάι στα πλαίσια προετοιμασίας των ερυθρόλευκων, έχοντας σκοράρει 20 πόντους, υπογράμμισε πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και δουλεύει πολύ καλά, δεδομένου ότι βρίσκεται μόλις στον πρώτο μήνα της προετοιμασίας της.

Τέλος, η Μάλτση τόνισε πως θα χρειαστεί ακόμη περισσότερο δουλειά στο μέλλον, καθώς ο στόχος της ομάδας είναι να κάνει τη νέα σεζόν κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο.

Πιο συγκεκριμένα η Εβίνα Μάλτση δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα:

«Τα ατομικά στατιστικά δεν μετράνε. Σημασία έχει η ομάδα. Σήμερα θέλαμε να περάσουμε κάποια πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στο γήπεδο .

Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και τα συμπεράσματα που βγήκανε από αυτό το παιχνίδι, αν και είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα, είναι θετικά. Είμαι ένα μήνα τώρα με την ομάδα και βλέπω ότι δουλεύουμε πάρα πολύ καλά.

Σίγουρα θα χρειαστεί να δουλέψουμε πολλά πράγματα αφού είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να κάνουμε κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :