Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΙΝΤΕΓΕ ΕΝΟΨΕΙ... ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ


Αισιόδοξο είναι το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού σχετικά με την κατάσταση του Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή νίκη επί της Βέροιας.

Ένα χτύπημα στο αριστερό γόνατο δέχθηκε ο Νιγηριανός επιθετικό, την ώρα που πετύχαινε το έκτο γκολ του Ολυμπιακού και τρίτο προσωπικό στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Βέροια στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο τραυματισμός του Ιντέγε τρόμαξε τον ερυθρόλευκο πάγκο, καθώς ο διεθνής φορ… εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας για να μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Παρόλα αυτά, χθεσινοβραδινές εκτιμήσεις υποστήριζαν, όπως σας ενημερώσαμε, πως το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας δεν ανησυχεί για την κατάσταση του 27χρονου παίκτη, ο οποίος μάλλον θα τα καταφέρει και θα προλάβει να αγωνιστεί την Πέμπτη κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η κατάσταση του Ιντέγε θα ξεκαθαρίσει σήμερα, αφού γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, για ενοχλήσεις παραπονέθηκε και ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο Μαροκινός στόπερ μίλησε δύο φορές στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με τον Πάουλο Μπέντο και τελικά αντικαταστάθηκε από τον Τάκη Ρέτσο, με την συμπλήρωση 60 λεπτά αγώνα.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :