Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΠΟΝΤΕΣ ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΓΙΑ ΤΗ... ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ!


Ο Τζίμι Ντουρμάζ χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Σουηδίας κόντρα στην Ολλανδία ως αλλαγή, γεγονός που δεν άφησε... ασχολίαστο!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πέρασε αλλαγή στο 89΄ του αγώνα της Σουηδίας με την Ολλανδία (1-1) στη θέση του Μάρκους Μπεργκ.

Το γεγονός πως δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα ήταν κάτι που... ενόχλησε τον Ντουρμάζ, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του.

«Έχω βαρεθεί να εξηγώ στα ΜΜΕ γιατί δεν παίζω. Ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να αποδείξω πως είμαι καλός και αμυντικά», σχολίασε μετά το ματς.

Ο 27χρονος εξτρέμ θέλησε να απαντήσει με αυτό τον τρόπο στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, για το γεγονός πως δεν τον συμπεριέλαβε στα αρχικά του πλάνα.

«Δεν είχα μιλήσει ξεχωριστά στον Τζίμι Ντουρμάζ, έτσι δεν χρειάστηκε να τον αναζητήσω και να του δώσω εξηγήσεις. Διαθέτει ικανότητες, όμως είναι κυρίως επιθετικές. Σήμερα ήθελα πιο αμυντικά χαρακτηριστικά από τους παίκτες μου», ανέφερε ο 54χρονος τεχνικός.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :