Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Ο ΡΙΣΒΑΝΗΣ... ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΠΑΟ


«Πόλεμος αιωνίων» για την απόκτηση του Ρισβάνη με δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θέλει τον νεαρό κεντρικό του Πανιωνίου και τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται να... διεκδικήσει ως και 1.000.000 ευρώ.

Θεωρείται και όχι άδικα ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αγωνίζονται στην Ελλάδα, καθώς έχει καταφέρει να είναι βασικός στον Πανιώνιο και να πραγματοποιεί συνεχώς εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο λόγος για τον Σπύρο Ρισβάνη, τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού που πλέον αγωνίζεται στους... κυανέρυθρους.

Για τον εν λόγω παίκτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», δείχνει έντονο ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να έχουν προχωρήσει το θέμα, στοχεύοντας την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Εκεί όμως και πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα θα μπει και ο Παναθηναϊκός, με τους "πράσινους" να... διεκδικούν ποσό που φτάνει το 1.000.000 ακόμα και αν η μεταγραφή γίνει το καλοκαίρι του 2017, παρόλο που οι ρήτρες που είχαν βάλει ήταν ως το τέλος του 2016.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :