Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΑ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ!


Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς ολοκληρώθηκε με εξαιρετική συγκομιδή.

Ο Σεπτέμβρης μπήκε με το δεξί για τα Ναυταθλητικά τμήματα καθώς ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για την κατηγορία optimist ολοκληρώθηκε με εξαιρετική συγκομιδή.

•Η Κατερίνα Αποστολάκη κατετάγη πρώτη στην γενική κατάταξη και πρώτη στην κατηγορία των κοριτσιών.

•Ο Ηλίας Τσαταλιός κατετάγη δεύτερος στην γενική κατάταξη και πρώτος στα στην κατηγορία των αγοριών.

•Και η Ζωή Ζούπα κατετάγη τρίτη στην γενική κατάταξη και δεύτερη στην κατηγορία των κοριτσιών.

Στράτος Βόκουρας (προπονητής Ιστιοπλοΐας): «Ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία από την στιγμή που ανέλαβα το τμήμα, η δουλειά μας φάνηκε σε όλο τον ιστιοπλοϊκό κόσμο που παραβρέθηκε στους αγώνες. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Έφορο μου Τάσο Βουγίδη για την στήριξη του. Εκτιμώ ότι και φέτος θα είμαστε μαζί και να φτιάξουμε ακόμη μεγαλύτερη ομάδα».

Τάσος Βουγίδης (Έφορος Ναυταθλητικών Τμημάτων): «Συγχαρητήρια στην ομάδα που μας κάνει υπερήφανους, τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όπως και οι γονείς των παιδιών που βοήθησαν με κάθε τρόπο. Ακόμη είμαστε στην αρχή έχουμε πολλά μα κάνουμε για το Ιστιοπλοϊκό Τμήμα και θα πάμε ακόμη καλύτερα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS