Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ... ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΡΕΠΟ!


Ρεπό έχουν το σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Όλοι εκτός από τους Καρντόσο, Ρομαό και Μπρούνο Βιάνα που θέλουν να είναι έτοιμοι εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Το ρεπό τους απολαμβάνουν το σαββατοκύριακο οι ερυθρόλευκοι, ένα από τα λίγα που θα έχουν μέχρι τα Χριστούγεννα, καθώς οι υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πολλές.

Όλοι εκτός από τρεις. Πρόκειται για τους Καρντόσο, Ρομαό και Μπρούνο Βιάνα, οι οποίοι ήταν οι τρεις τελευταίες μεταγραφές των πρωταθλητλων το φετινό καλοκαίρι.

Για αυτό το λόγο θα βρεθούν σήμερα στο Ρέντη για να κάνουν προπόνηση, αφού είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες του Πάουλο Μπέντο.

Ο Βραζιλιάνος έκανε κανονικά προπονήσεις με την Κρουζέιρο, όμως ο Παραγουανός επιθετικός συμμετείχε εν μέρει στις προπονήσεις της Τράμπζονσπορ και ο Τογκολέζος αμυντικός χαφ είχε μείνει ελεύθερος από τη Μαρσέιγ από τον Μάιο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :